Erfaringer og oplevelser

Livsforandring har gennem mange år, hjulpet unge godt videre i livet.

Ako 34 år – Lykkelig gift, gennemført en videregående uddannelse og er i dag direktør i sit eget selskab. 
“Jack har spillet en afgørende rolle i mit lokalsamfund, da jeg var ung. I et lokalsamfund med stor efterspørgsel og savn efter en rollemodel, var Jack til stede og fik alle os unge til at være den stjerne vi inderst inde altid vidste vi var. Jack fik mig til at indse, hvilke muligheder jeg havde og hvad jeg kunne opnå. hvis jeg lagde arbejdet i det. Og det gjorde jeg! I dag har jeg en mellemlang videregående uddannelse og er direktør af et selskab . Jeg har selv gjort det, men Jack har uden tvivl inspireret både mig og alle de andre unge der har klaret den.”
 
Kathja 30 år – Lykkelig gift, gennemført en vidergående uddannelse og er i fast arbejde. 
“Jack kom ind i mit liv, på et tidspunkt hvor jeg havde brug for at blive set, taget under en varm vinge, få et ‘kram’ hjælp og støtte. Det ‘kram’ stoppede ikke, det fortsatte. ligesom den varme vinge, hjælpen og støtten. Jack er udsædvanlig varm, på sin helt egen måde og så arbejder han i hjertehøjde. Jack har gjort mere for mig, end jeg troede var muligt, og for det vil jeg altid være ham evigt taknemmelig.”
 
Kamal 26 år – Er i et mangeårigt forhold og arbejder som fast radiovært på P3 hos DR.
“Jack er virkelig en en af dem som har været med til at skabe en succesfuld karriere og et godt liv for mig. Jeg mødte ham første gang da jeg var omkring 15 år, da jeg flyttet ind på det bosted han engang arbejdet på. I dag er jeg 26 år gammel, og er radiovært på P3 i DR. Men alt det her succes er ikke pga en uddannelse eller noget form for skole, det mere af hvad du kan lære af en enkel mand som Jack, f.eks. som gensidigt respekt som fylder meget i mit liv og det er pga det jeg er nået langt i mit liv, de gode råd jeg fik og stadig får af ham er mere guld værd end en uddannelse fra CBS. Jack var og er stadig min mentor til dags dato.”


Yonis 25 år – Lykkelig gift og i fast arbejde.

”Habibi Jack du har været ved min side når jeg havde allermest brug for det siden jeg var 15 FUCKING 15 år.! Your loyalty is unmatched and your heart is to big for this world.! Jeg er ubeskrivelig taknemmelig for alt det du har hjulpet mig med. THE LOVE RUNS DEEP.!”

Aleks 23 år – Er i et mangeårigt forhold og fuldtidsansat hos Vitamin Well 
“Jack du er den ENESTE jeg kender der aldrig har svigtet når det var vigtigt. Den eneste jeg har mødt i de 5 år på 8 skoler og 5 institutioner jeg aldrig vil glemme. Enhver ung ville være heldig at kunne lære noget fra ham, stor kærlighed og taknemmelighed herfra.”